SMART OG ENKELT

Vi gjør det enkelt for deg med elbil. Uansett om du trenger lading hjemme, på hytta, i ditt borettslag eller næringsbygg har vi en løsning for deg. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt  - så finner vi en løsning sammen.

Send forespørsel

Skreddersydde løsninger for ditt borettslag

Vi vet at hvert borettslag og sameier har ulike behov når det kommer til lading av elbiler og ladbare hybrider. Kanskje dere kun trenger en lader eller to som beboerne skal dele på? Eller vil dere kanskje en komplett løsning med lademulighet for alle? Uansett hva dere ønsker, kan vi tilby en totalpakke som ikke krever mye av hverken styre eller beboere. 

Sammen med Kraftriket kan vi også tilby finansering og smarte betalingsløsninger for bruk av laderne. 

Lading uten administrasjon og store investeringer

Et ladeanlegg fra oss kan være akkurat så enkelt eller avansert som dere ønsker. Vi tar oss for alt av installasjon, drift og administrasjon, og  tilbyr gode løsninger for at dere som borettslag ikke skal måtte gjøre en stor investering. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt.

Send forespørsel

Lading til bedrifter og større parkeringsplasser

Trenger din bedrift lading av elbil for ansatte og besøkere? Eller jobber du i en kommune som har behov for flere ladepunkter på offentlige parkeringsplasser?

Vi har mulighet til å bygge fleksible anlegg, store som små, som er enkelt å håndtere i hverdagen. Systemene vi tilbyr kan enkelt skaleres opp hvis behovet vokser over tid, og vi har gode løsninger for å sikre ladingen blir både trygg og effektivt uansett hvor mange som lader til enhver tid. 

Et ladeanlegg fra Nettservice er enkelt for deg som kunde, uansett hvor stort eller litet ditt behov er. Vi tar for oss hele prosessen fra A til Å, og blir med dere videre når installasjonen er på plass for å sikre stabil drift. Ta kontakt i dag for å se hvordan vi kan hjelpe dere. 

Send forespørsel

Trygg og rask lading hjemme og på hytta

For å sikre at du alltid har nok strøm for å komme deg fra A til B med elbilen din, installerer vi elbilladere både hjemme hos deg og på hytta.

Vi samarbeider tett med Kraftriket, som selger ladestasjoner inkludert montering fra oss. De har flere ulike alternativ for å dekke akkurat dine behov, og tilbyr også fleksible nedbetalingsløsninger over strømregningen. Alt for at det skal være enkelt for deg å investere i en trygg og rask elbillader. 

Sjekk ut laderne fra Kraftriket

Samarbeidspartnere

For å kunne tilby deg som kunde de beste ladeløsningene jobber vi tett sammen med utvalgte partnere. God alene, best sammen!

Smartliv

Smartliv er tekonologileverandøren vår. De jobber hver dag jobber for å finne de smarteste, enkleste og beste løsningene for deg som kunde.

Kraftriket

Vi samarbeider tett med strømselskapet Kraftriket på levering av elbilladere, både til privatpersoner og bedrifter. De tilbyr nedbetaling over strømregningen, og har gode strømavtaler for deg som elbileier.