Byggeplasstrøm

Grønn strøm til din byggeplass

Vi vet at ingen byggeplasser er like, og at det kan oppstå mange ulike behov for midlertidig strøm underveis i et byggeprosjekt. Hos oss kan du få hjelp til alt du trenger, fra utleie av enkle strømkasser til fullstendig strømforsyning i byggeperioden. Våre ansatte har høy kompetanse innenfor elektro og hjelper dere med å finne de beste løsningene der elsikkerheten alltid er første prioritet. Med byggeplasstrøm fra Nettservice kan du erstatte dieselaggregater med grønn strøm, uten at det går ut over kvaliteten.

Med byggeplassstrøm fra oss kan du få midlertidige trafokiosker, strømforsyning til brakker, utendørs og innendørs belysning, midlertidige varmekabler og mye mer. Har du elektriske kjøretøy på byggeplassen? Våre provisoriske ladestasjoner passer perfekt for deg som har behov for lading i anleggsperioden.

Vil du ha ekstra sikkerhet? Fra oss kan du bestille både beredskapsavtaler og serviceavtaler, for å sikre deg kortest mulig avbrudd om strømmen blir borte. Vi kan også tilby leder for sikkerhet (LFS).

Vi er klare for å bygge opp den midlertidige infrastrukturen som trengs for at andre skal kunne bygge fremtidens boliger og næringsbygg på en grønn måte. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!