Våre produkter og tjenester

Byggestrøm

Vi kan levere komplette byggestrømsanlegg til alle typer bygg/anleggsprosjekter. Har du behov for hovedsentral med måler, leverer vi denne til avtalt tid og faste priser. Vi leverer også komplette provisoriske strømanlegg, inkludert hovedsentral m/måler og spredenett med ønsket antall undersentraler og kapasitet.

I driftsperioden er det også mulighet for å skrive en driftsavtale, hvor vi står for drift og evt. overvåkning av provstrømanlegget for hele bygg/anleggsperioden.

Les mer om hva vi tilbyr innenfor byggestrøm

Belysning

Våre kunder er private veilyseiere, entreprenører og utbyggere, konsulenter, industribedrifter og offentlige virksomheter som kommuner og Statens vegvesen. Vi kan også være forvalter av gatelys med tilhørende vakt- og beredskapsavtaler. Løsningene blir skreddersydd etter kundens behov. Vi leverer produktene og tjenestene våre til rett tid med riktig kvalitet, pris og selvfølgelig uten personskader. Vi tilbyr:

  • Prosjektering
  • Bygging 
  • Drift og vedlikehold
  • Beredskap

Kontakt oss

Elnett

Vårt hovedmarked er Østlandet, med prosjektgjennomføring i hele Norge. Målsetningen vår er å levere produkter og tjenester til rett tid med riktig kvalitet, pris og selvfølgelig uten personskader. Vi tilbyr:

  • Prosjektering
  • Utbygging
  • Vedlikehold
  • Beredskap

Leder for sikkerhets (LFS)

Trenger du en LFS (leder for sikkerhet) til arbeidet ditt på eller i nærheten av høyspenningsanleggarbeid? Våre ledere for sikkerhet har gode rutiner og god opplæring for å sikre elsikkerheten for dere. Vi kan være deres LFS ved arbeid i nettet til Hafslund, Glitre og NorgesNett.

Send din forespørsel til post@nettservice.no, og ikke nøl med å ta kontakt hvis du har noen spørsmål rundt LFS.

Elbillading

Vi leverer elentreprenørtjenester innenfor elbillading. Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan levere det du ønsker.
Send din forespørsel til post@nettservice.no.

 

 

Hei, det ser ut til at du bruker Internet Explorer. Denne nettleseren blir ikke lenger støttet av Microsoft, og du kan oppleve at noen elementer på denne siden ikke oppfører seg helt som det skal. Vi anbefaler at du laster ned en moderne nettleser for en bedre opplevelse og økt sikkerhet.