Strøm til byggeprosjekt

Vi sikrer strøm til ditt byggeprosjekt

Det er mye å tenke på når du skal bygge hus. Noen utbyggere tar seg av byggestrømmen, mens mange husbyggere må håndtere bestillingen selv. La oss hjelpe deg med alt det praktiske for å sikre strøm til bygging av ditt hus. Vi jobber tett opp mot nettselskapene på Østlandet for å sikre at prosjektet ditt går så smidig som mulig. Send en forespørsel i skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg for å sikre at vi har all informasjon vi trenger før vi kommer for å montere byggestrømskassene du har behov for. Når prosjektet nærmer seg ferdig, er det bare å gi beskjed, så kommer vi og demonterer alt for deg. Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du er usikker på, vi hjelper deg videre.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!  Bestill strøm

Prisliste

Prisene gjelder for alle byggestrømskasser opptil 63A (230 og 400V). For større kasser, fyllt ut vårt bestillingsskjema med kommentar "Prisforespørsel", så kommer vi med et uforpliktende tilbud. 

 
Eks. mva
Ink. mva
Opp- og nedkobling
4 900,- 6 125,-
Døgnleie
35,-/døgn 43,75,-/døgn
Strømforbruk og nettleie vil komme i tillegg

Byggeplasstrøm

Grønn strøm til byggeplassen? Les mer om vår byggeplasstrøm her!

Arrangementstrøm

Vi tilbyr strøm til alle typer opplevelser. Les mer om arrangementstrøm.

Byggestrøm

Fremtiden er grønn, og den går på strøm. Vi leverer alt av midlertidig strøm til små og store prosjekter. For deg som kunde er det enkelt - bare gi oss beskjed om hvilke behov du har så gjør vi resten av jobben.

Hei, det ser ut til at du bruker Internet Explorer. Denne nettleseren blir ikke lenger støttet av Microsoft, og du kan oppleve at noen elementer på denne siden ikke oppfører seg helt som det skal. Vi anbefaler at du laster ned en moderne nettleser for en bedre opplevelse og økt sikkerhet.