Vi tilbyr

Byggestrøm

Fremtiden er grønn, og den går på strøm. Vi leverer alt av midlertidig strøm til små og store prosjekter. For deg som kunde er det enkelt - bare gi oss beskjed om hvilke behov du har så gjør vi resten av jobben.

Be om tilbud eller send bestilling

Har du behov for midlertidig strøm? Be om et tilbud om du ønsker hjelp til å tilpasse dine behov. Fyll inn bestillingsskjemaet om du vet hva du skal ha og er klar til å bestille. Vi leverer over hele det sentrale Østlandsområdet.

Be om tilbud på midlertidig strøm

Trenger du midlertidig strøm, men er usikker på hva du har behov for av utstyr og kapasitet? Fyll inn skjemaet, og så hjelper vi deg med et tilbud tilpasset dine behov.

Bestill byggestrøm

Vet du hva du skal ha? Fyll inn dette skjemaet for bestilling av byggestrøm til ditt prosjekt.

Les mer om hva slags midlertidig strøm vi kan levere. Vi er alltid åpne for andre spennende prosjekter, så ikke nøl med å ta kontakt selv om du ikke finner akkurat det du leter etter her. 

Byggeplasstrøm

Grønn strøm til byggeplassen? Les mer om vår byggeplasstrøm her!

Strøm til byggeprosjekt

Skal du bygge hus eller hytte? La oss ta hånd om alt det praktiske for å sikre strøm til ditt prosjekt. Les mer om byggestrøm.

Arrangementstrøm

Vi tilbyr strøm til alle typer opplevelser. Les mer om arrangementstrøm.

Prisliste

Prisene gjelder for alle byggestrømskasser opptil 63A (230 og 400V). For større kasser, fyllt ut vårt bestillingsskjema med kommentar "Prisforespørsel", så kommer vi med et uforpliktende tilbud. 

 
Eks. mva
Ink. mva
Opp- og nedkobling
4 900,- 6 125,-
Døgnleie
35,-/døgn 43,75,-/døgn
Strømforbruk og nettleie vil komme i tillegg

 

Hei, det ser ut til at du bruker Internet Explorer. Denne nettleseren blir ikke lenger støttet av Microsoft, og du kan oppleve at noen elementer på denne siden ikke oppfører seg helt som det skal. Vi anbefaler at du laster ned en moderne nettleser for en bedre opplevelse og økt sikkerhet.