Vi tilbyr

Byggestrøm

Fremtiden er grønn, og den går på strøm. Vi leverer alt av midlertidig strøm til små og store prosjekter. For deg som kunde er det enkelt - bare gi oss beskjed om hvilke behov du har så gjør vi resten av jobben.

Be om tilbud

Har du behov for midlertidig strøm, men er usikker på hva du trenger? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å sette opp et tilpasset tilbud. Benytt skjemaet nedenfor om du vet hva du trenger og vil sende en bestilling.

Les mer om hva slags midlertidig strøm vi kan levere. Vi er alltid åpne for andre spennende prosjekter, så ikke nøl med å ta kontakt selv om du ikke finner akkurat det du leter etter her. 

Byggeplasstrøm

Grønn strøm til byggeplassen? Les mer om vår byggeplasstrøm her!

Strøm til byggeprosjekt

Skal du bygge hus eller hytte? La oss ta hånd om alt det praktiske for å sikre strøm til ditt prosjekt. Les mer om byggestrøm.

Arrangementstrøm

Vi tilbyr strøm til alle typer opplevelser. Les mer om arrangementstrøm.

Send forespørsel

Vet du allerede hva du skal ha? Fyll ut skjema og send inn en bestilling.
Alle felt med ! er obligatoriske.

Prisliste

Prisene gjelder for alle byggestrømskasser opptil 63A (230 og 400V). For større kasser, fyllt ut vårt bestillingsskjema med kommentar "Prisforespørsel", så kommer vi med et uforpliktende tilbud. 

 
Eks. mva
Ink. mva
Opp- og nedkobling
4 900,- 6 125,-
Døgnleie
35,-/døgn 43,75,-/døgn
Strømforbruk og nettleie vil komme i tillegg

 

Hei, det ser ut til at du bruker Internet Explorer. Denne nettleseren blir ikke lenger støttet av Microsoft, og du kan oppleve at noen elementer på denne siden ikke oppfører seg helt som det skal. Vi anbefaler at du laster ned en moderne nettleser for en bedre opplevelse og økt sikkerhet.